Cedric Vallez

Wie ben ik?

Als Industrieel Ingenieur – Elektromechanica werkte ik 5 jaar als projectingenieur in de kunststofverwerkende industrie. De kennis en ervaring die ik daar opdeed, kon ik vervolgens gebruiken als zelfstandige in bijberoep.

Recent werd ik volledig zelfstanding en sindsdien sta ik in voor projecten in de algemene en kunststofverwerkende industrie.

Team

een passie voor techniek

Het team van CV Engineering bestaat verder uit 3 zelfstandigen die volcontinu voor CV Engineering werken en 3 medewerkers die bijspringen bij grote projecten. Allen zijn ze gepassioneerd door techniek en automatisatie.

Industrieel installatiebouw industriële montage elektriciteit automatisering industriële elektriciteit industriële automatisatering en installatiebouw

Waarden

CV Engineering

Hands-on mentality

Onze passie voor techniek vertaalt zich in een hands-on mentality. Wij werken uw project af van A tot Z en hanteren daarbij een snelle, maar efficiënte en grondige aanpak.

CV Engineering

persoonlijkheid

Bij CV Engineering vindt u geen
wisselende gezichten, wij werken elk project af met dezelfde mensen
zodat u altijd één aanspreekpunt hebt

CV Engineering

betrouwbaarheid

Ook na de oplevering van uw
project blijven wij beschikbaar. Naast het voorzien van het nodige onderhoud, kan u ons dag en nacht en in het weekend bereiken bij problemen.

Technique is our passion

The world is our playground

Partners

CV Engineering werkt daarnaast samen met een team van betrouwbare partners die garant staan voor het leveren van kwaliteit.